0
Winkelwagen
€ 0,00

RETOURNEREN


RETOURNEREN VAN EEN BESTELLING

Mocht een bestelling niet naar wens zijn of er is iets aan de hand met het product, dan ontvangen wij het binnen 5 werkdagen retour. De kosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Gelieve de bestelling retour te zenden naar het volgende adres:
 
Rubberbootdeal
Hoofdweg 1215
2151 MH Nieuw-Vennep

VOORWAARDEN VOOR EEN RETOURZENDING

Indien een bestelling retour wordt gezonden dan dient de bestelling dient er onbeschadigt uit te zien en verpakt in de originele verpakking.

Indien de retourzending ontvangen is, wordt binnen 5 werkdagen geld terug gestort. Je zal een e-mail ter bevestiging van ontvangst van de retourzending ontvangen.


KLACHTEN

Rubberbootdeal doet haar uiterste best om je bestelde producten in de beste kwaliteit te leveren. Toch kan het gebeuren dat een product een fabricagefout bevat. Een fabricagefout kan worden gezien als een mankement aan het product, wat niet is ontstaan door onjuist gebruik, slijtage of geen of slecht onderhoud.

Rubberbootdeal geeft 6 maanden garantie op de geleverde producten. De factuurdatum geldt als ingangsdatum van de garantie.

Nadat wij het product retour hebben ontvangen, zullen we de klacht beoordelen. Indien de klacht wordt geaccepteerd, zal Rubberbootdeal een nieuw product naar je verzenden. Indien het product niet voorradig is, zal er contact worden opgenomen om een passende oplossing te vinden. 

Maak een afspraak en kom langs in onze showroom!


Tel:     0252 347907
Mob:   06 54210415
info@rubberbootdeal.nl

Hoofdweg 1432
2153 NA Nieuw Vennep

Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop webwinkel software